torsdag 17 juni 2010

Bytt är bytt!

Åh gårdagskvällen var förträfflig! Vi hade bytesparty, en synnerligen fashionabel sysselsättning. Alla vältrade in genom dörren med kassar fulla med kläder som man innerst inne vet har gjort sitt i garderoben. (För precis som i kärleksrelationer innebär ett njaa alltid nej när tveksamheten smyger sig på huruvida man ska fortsätta verksamheten. Då är det bättre att lämna över till någon annan som kanske blir sketaglad.)
Kvällen fortgick såsom så att man en i taget presenterar sina ägodelar och de andra i församlingen får buda genom att ange en siffra på en skala 1-10 för ange hur starkt begär de har efter denna presenterade pryl. Det blir väldans roligt, och det som ingen vill förbarma sig över hamnar i en hög som slutligen hamnar på närmaste second-hand.
Helt fantastiskt att bli av med gammalt bråte som andra uppenbarligen blir förtjusta i, och konsumera utan att egentligen konsumera. Personligen kammade jag bland annat hem ett helt gäng snygga tröjor, en röd luvis, ett bodybutter och de mest absurda hängseljeansshorts jag någonsin burit Synd för er att jag inte driver en modeblogg, då hade ni kanske fått ett obscent bildbevis.

Inga kommentarer: