tisdag 27 maj 2008

Här har vi koll minsann!

Ett tag var jag panikslagen över allt som skulle hända idag, men efter ett par pinsamma scenarion då jag stövlade in 24 timmr för tidigt kunde jag nöjt konstatera hur skönt det är när saker och ting inträffar en dag senare än vad man trodde. Senare framåt eftermiddagen förstod jag att jag trott att det varit i onsdag i väldigt många timmar. Inte sådär som man funderar i några minuter vilken dag det är eller känner fredagskänsla på en tisdag, det här var lite värre.

Gårdagen spenderades på klipporna på Alnöns södra udde då vi bestämde oss för att friluftsakvarella och ha knytkalas. Jag har ätit ungefär 13478 delicatobollar och skulle bli rysligt fet om jag inte tränade som en galning. Jag har verkligen ingen som helst kontroll när det gäller käk. Vi hade väldigt trevligt och jag har fejjan full i fräknar. Kvällen avnöjts på Hedbergskas lilla estetshow med en kär EFS-brud som alltid är så snygg i håret, arma kvinna.

Vår klass har aldrig varit särskilt framgångrika i klassikern, men vi som bryr oss brukar ha väldigt roligt, vi är showiga så det stänker om det. I T8 tränade vi nyss på att skräna poplåtar, härligt härligt, och ni får se hur politiskt inkorrekta vi kommer vara på torsdag. Fast jag funderar att skriva en skylt som ursäkt för vårt moraliska förfall.

Inga kommentarer: