torsdag 3 april 2008

[lyrics] "Åh jag är så glad jag hittade bajs, bajs, bajs..."

Man ska inte ta viktiga beslut under vild panik, för hux flux kryssar man i fel ruta och så får man en studentmössa som ser ut som min. Nåja, ingen kommer att ha en likadan och den sitter faktiskt hyfsat om man brukar lite våld.
Jag är lite fumlig ibland, men lyckligtvis absorberar tapeter inte särsktilt mycket vatten. Extra lyckligtvis när tapeten ifråga är en målning som ska vara klar på lördag och vattnet är en liter slaskvatten med ungefär samma gråsbruna nyans som det plask man drack ur vattenpölarna på vårkanten i unga år.

Trots mina motgångar försöker jag hålla gott mod, saker och ting löser sig på rullande band och framtidsångesten är för tillfället en aning avtrubbad, men trots allt så har jag tyvärr gått runt med alla taggar ut idag. Jag blir en aning putt, det är patetiskt hur vissa människor aldrig ledsnar på att försöka klösa runt i gamla sår, med förvissningen att jag bara ska suga snällt och svälja eftersom jag i realiteten lever på nåder utan någon egentlig rätt att leva och finnas till. Ingen av de gränser som jag i ren överlevnadsinstinkt spikat upp överträddes tack och lov, även om tangeringen skapar gift som intravenöst skjuts rakt ut i blodomloppet, men jag vet att det inte är mig det kommer vara synd om den dagen det slinter och det exploderar på riktigt.

Fast det är vår nu, och ingen kan förneka mig rätten att dra ner regndoftande luft i lungorna och jag lapar i mig för fulla muggar av en kreativ period. Ja, senast idag komponerade jag och Bella en liten visa om bajs, som är så smaskigt om du skulle fråga en av oss. Jag kan dock med stolhet meddela att inget av det som börjar smälta fram i dikena är Bellas, jag har varit väldigt noga med att plocka upp hennes små försyndelser.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh. Vattenpölsvatten... Mmm gott